Op cruise overwinteren op de Canarische Eilanden?

Net op het moment dat de winter eindeloos lijkt, start luxerederij Seabourn met enkele zonnige cruises naar de Canarische Eilanden. Wanneer bij ons noordenwind en hagel koning zijn, zet jij koers naar onder andere Maderia, Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife. Bereid je voor op een overdosis verwennerij aan boord van boetiekschip Seabourn Encore.

Op cruise overwinteren op de Canarische Eilanden met Seabourn | Frank Devos Reizen Brugge - Mijn Reisagent

Crew uit de duizend

Trouwe Seabourn-reizigers zullen het beamen: de manier waarop de bemanning zijn gasten in de watten legt, kent zijn gelijke niet. De hele crew beheerst het subtiele evenwicht tussen topservice en toch ‘gewoon doen’. Stijve harken? Niet bij Seabourn. Persoonlijkheid, humor en dat warme thuisgevoel.

Laat de winter achter

Inschepen is een stukje paradijs betreden. De winter achter je laten in een bubbel van luxe en ruimte, op weg naar zon en warmte. Terwijl het schip zuidwaarts vaart, geniet jij van een vers gemaakte cappuccino in de Seabourn Square of een luxe ontbijt op het teakhouten dek.

Of trakteer jezelf op een ontspannende massage, zenmoment in de jacuzzi met zicht op de oceaan of champagne en kaviaar op het balkon van je suite?

High tea à la Winston Churchill

Bij elk eiland zijn er verschillende bijzondere excursies mogelijk. Zoals een rit per dromedaris rond de krater van Montaña del Fuego op vulkaaneiland Lanzarote. Of een walvis- en dolfijnsafari per catamaran voorbij de kusten van Tenerife. En wat gedacht van high tea à la Winston Churchill in het wereldberoemde Reid’s Palace Hotel op Madeira?

Uiteraard kan je aan wal ook gewoon op eigen houtje op stap. Los van enig programma. Het schip ligt steeds lang genoeg in de haven. Je hebt alle tijd om volop van elke bestemming te proeven.

Meer reisinspiratie in ons magazine OpVakantie!

Deze en andere reisreportages lees je in ons inspiratiemagazine OpVakantie!. Van vakantiehuizen voor een onvergetelijke gezinsvakantie tot absolute tophotels om jezelf helemaal te verwennen. Van gekende vakantiebestemmingen tot verrassende aanraders, kortbij en ver weg.

Lees inspiratiemagazine OpVakantie! »

Reisaanvraag

Op cruise overwinteren op de Canarische Eilanden?

Gelieve per kind een geboortedatum te vermelden zodat we de juiste prijs kunnen berekenen.

Mail ons

info@frankdevosreizen.be

Bel ons

050 33 09 14

Kom even langs

Noordzandstraat 62, Brugge

Jouw reisvoorstel aanpassen of aanvullen

Totaal

Opgelet! Alle prijzen zijn steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid op moment dat wij deze bevestiging verwerken.
Je reservatie is pas definitief na uitdrukkelijke herbevestiging door ons.