Nederlandstalige Rondreis Namibië

Klaar voor een ongerept avontuur naar de Kalahari woestijn, de rotsformaties van Damaraland en de Afrikaanse wilde dieren? Namibië ontdek je best met specialist Live To Travel. De Belgische touroperator biedt naast indiviuele selfdrives ook de meest complete Nederlandstalig begeleide groepsreizen aan naar deze wonderbestemming. Zet je schrap voor een 14-daagse rondreis vol sensaties.

Op safari in Namibië

Op safari door de Kalahari woestijn

De onbedwingbare Kalahari woestijn loopt vol wildlife. In een 4×4 ga je dwars door de rode duinen op zoek naar gemsbokken, elandantilopen, Kalahari leeuwen, luipaarden en springbokken. Daarna gaat je reis verder in de Namib, de oudste woestijn van de planeet. Je bezoekt de kleiige Sossusvlei en de Dodevlei, beroemd voor zijn iconische, oeroude kameeldoornbomen.

Prachtige natuur

Dat Namibië ooit een Duitse kolonie was, kan je in het sfeervolle Swakopmund nog merken. De locals kunnen er nog steeds een mondje Duits. Een dag later speur je tijdens een boottocht in Walvisbaai naar zeehonden, dolfijnen, pelikanen en flamingo’s. Zin in ruwe natuurpracht? In Damaraland vind je versteende fossielbomen, de oeroude rotstekeningen van Twijfelfontein, en de spectaculaire zandsteenformaties van Organ Pipes. Nadien ontmoet je de Himba’s, een van Afrika’s laatste nomadische stammen.

Safari Etosha

Tijdens een indrukwekkende safari door Etosha Nationaal Park, ben je getuige van een spannend tafereel. De grote trek van zebra’s, springbokken, olifanten en giraffen, met de hongerige roofdieren in hun kielzog. Geen nood als je nog niet alle Big Five hebt afgevinkt. Op een laatste safari in Erindi Game Reserve, gekend voor zijn hoge concentratie aan wildlife, tref je leeuwen, neushoorns, buffels, olifanten en luipaarden aan.

14-daagse groepsreis Namibië

Vraag ons naar deze 14-daagse groepsreis naar Namibië uit het aanbod van Live To Travel. Volledig met Nederlandstalige begeleiding! Afreisdata in 2022: 14/07, 11/09, 9/10, 6/11. Vanaf € 3.710 per persoon. Liever individueel? Vraag ons een droomreis op maat. Volledig naar wens uitgewerkt, samen met Live To Travel.

Reisaanvraag

Nederlandstalige Rondreis Namibië

Gelieve per kind een geboortedatum te vermelden zodat we de juiste prijs kunnen berekenen.

Mail ons

info@frankdevosreizen.be

Bel ons

050 33 09 14

Kom even langs

Noordzandstraat 62, Brugge

Jouw reisvoorstel aanpassen of aanvullen

Totaal

Opgelet! Alle prijzen zijn steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid op moment dat wij deze bevestiging verwerken.
Je reservatie is pas definitief na uitdrukkelijke herbevestiging door ons.