Karaktervolle hotels in Frankrijk, Spanje, Italië …

Volledig ontsnappen aan de dagelijkse hectiek? Maak dan kennis met de vernieuwde collectie boutique hotels Local Colours van Silverjet. Veelal kleinschalig en familiaal gerunde charme hotels, steevast met een uniek en authentiek karakter. Vaak op een bijzondere locatie, weg van alle drukte.

Bekijk de digitale brochure Local Colours »

Trulli huizen in Alberobello in Apulia, Italië

Weekend Champagne tot een rondreis in Toscane

Stilletjes genieten, verscholen aan een baai op Mallorca, of als fijnproever smullen van Spaanse specialiteiten in Andalusië? Een welverdiend weekend in de prachtige Champagnestreek in Frankrijk? Naar de rustige stranden van de Alentejo in Portugal, het authentieke hinterland van Griekenland of een rondreis in de weelderig groene heuvels van Toscane? In de zorgvuldige selectie van Local Colours vind je de meest bijzondere boutique hotels op je favoriete mediterrane bestemming. Bekijk de digitale brochure Local Colours »

Exclusieve collectie charme hotels

De meeste hotels uit de collectie maken bovendien deel uit van een prestigieus label, zoals Leading Hotels Of The World met hun oude paleizen en luxueuze hideaways. En voor charme hotels zoals 18e-eeuwse herenhuizen, historische landhuizen of afgelegen masseria’s zit je helemaal goed bij Small Luxury Hotels Of The World. Liever gastronomisch genieten in een bijzondere setting? Dan nodigen de unieke boutique hotels van Relais & Châteaux je graag uit aan tafel. Het portfolio van Design Hotels imponeert dan weer met uniek design en bijzondere architectuur. Bekijk de digitale brochure Local Colours »

Gastronomie en lokale wijnen

Een uniek hotel met lokale twist bezorgt je een authentieke ervaring. Van kookworkshops met lokale producten, tot wandeltochten door de wijngaarden, met uiteraard een proeverij. Als wijnliefhebber tonen we je graag enkele adresjes met uitgebreide wijnkelder of topsommelier. Of ga voor een culinaire ervaring van de bovenste plank in een hotel met sterrenrestaurant. Eerder nood om te herbronnen in uitgebreide wellnessfaciliteiten, met schoonheidsbehandelingen en massages? Vertel ons wat je vakantie nóg onvergetelijker zou maken, want deze hotels hebben vaak echt iets extra’s voor je in petto. Bekijk de digitale brochure Local Colours »

Reisaanvraag

Karaktervolle hotels in Frankrijk, Spanje, Italië …

Gelieve per kind een geboortedatum te vermelden zodat we de juiste prijs kunnen berekenen.

Mail ons

info@frankdevosreizen.be

Bel ons

050 33 09 14

Kom even langs

Noordzandstraat 62, Brugge

Jouw reisvoorstel aanpassen of aanvullen

Totaal

Opgelet! Alle prijzen zijn steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid op moment dat wij deze bevestiging verwerken.
Je reservatie is pas definitief na uitdrukkelijke herbevestiging door ons.