Inspiratiemagazine: Speciale Editie 2021

De goesting om – zodra het weer kan – te genieten van een deugddoende exotische vakantie, is er bij velen alleen maar groter op geworden. En als we één ding geleerd hebben, is het dat je je dromen best niet langer uitstelt. Het zal je misschien verrassen, maar dat kan al vlugger dan je denkt. Zeker naar Afrika en droomstranden aan de Indische Oceaan of Caraïben. Ontdek het in ons inspiratiemagazine voor 2021.

Reizen naar het buitenland kan verantwoord

Niet alleen naar ‘groene’ bestemmingen. Zelfs al kleurt een bestemming ‘rood’, dan nog kan reizen naar deze landen verantwoord. Uiteraard dien je wel waakzaam te zijn voor gezondheidsrisico’s. Bewust met gezondheid omgaan moest je trouwens altijd al, als je naar Afrika of de wereld wil reizen. Dat is niks nieuws voor Belgische reisprofessionals en wereldreizigers. We helpen je dan ook graag om met gezond verstand de reismogelijkheden te bekijken en de risico’s in te schatten. En gebeurt er toch iets onverwachts, dan geniet je van onze professionele bijstand. We willen je dan ook transparant en met vertrouwen informeren over de mogelijkheden.

Waarom dit magazine?

Aangezien toerisme helemaal opnieuw dient op te starten, geniet je nu van ongelooflijke deals. Was je sowieso al van plan om terug te reizen in de loop van 2021? Nu is hét moment om je reis vast te leggen. Nu kan je misschien van die beachvilla genieten of luxueus kamperen in de savanne aan ongeziene prijzen. Wacht niet tot je gevaccineerd bent om te boeken. Tegen dan zijn de fantastische deals wellicht alweer gaan vliegen, omdat opnieuw meer en meer mensen zullen boeken. Vertel ons welke bestemmingen op je verlanglijstje staan, de sfeer die je wil beleven, het type verblijf dat je in gedachten hebt. Dan helpen we je graag om je goede voornemens voor 2021 van bij de start te plannen. Daarbij doen we beroep op Belgische specialisten zoals Live To Travel. Zo kan je veilig en gerust je reizen nu al plannen omdat je geld altijd beschermd is conform de Belgische wetgeving. Vraag naar hun aanbod bij ons, uw vertrouwde reisagent.

Reisaanvraag

Inspiratiemagazine: Speciale Editie 2021

Gelieve per kind een geboortedatum te vermelden zodat we de juiste prijs kunnen berekenen.

Mail ons

info@frankdevosreizen.be

Bel ons

050 33 09 14

Kom even langs

Noordzandstraat 62, Brugge

Jouw reisvoorstel aanpassen of aanvullen

Totaal

Opgelet! Alle prijzen zijn steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid op moment dat wij deze bevestiging verwerken.
Je reservatie is pas definitief na uitdrukkelijke herbevestiging door ons.