Club Med Magna Marbella: nieuw resort in Andalusië

In mei 2022 opent de langverwachte Club Med Magna Marbella eindelijk de deuren. Een volledige remake van hun laatste resort in Spanje, het land waar Club Med 70 jaar geleden nota bene het allereerste resort opende.

Bekijk de video op onze site ClubMedBrugge

Fris groen gebied

Magna Marbella is de ideale uitvalsbasis om de culturele schatten van de regio te ontdekken zoals Ronda, Málaga, Córdoba en Granada. Je logeert tussen de kust en de Sierra Blanca te midden van een weids en groen gebied van maar liefst 14 ha. Perfect voor wie in alle rust wil vertoeven in de Andalusische zon, en genieten van de connectie met de natuur en qualitytime met het gezin.

Bakermat van padel

Fan van padel? Het is hier in Marbella dat het balletje van de raketsport uit Zuid-Amerika voor het eerst Europese grond raakte. Waar beter dan op de zes eigen padelbanen van Club Med Magna Marbella om ten volle van dit spel te genieten? Of haal je hart op tijdens andere sportieve activiteiten en must-try experiences zoals trapeze, trampoline, tennis, yoga, minigolf, zipline, beachvolleybal …

Meer reisinspiratie in ons magazine OpVakantie!

Deze en andere reisreportages lees je in ons inspiratiemagazine OpVakantie!. Van vakantiehuizen voor een onvergetelijke gezinsvakantie tot absolute tophotels om jezelf helemaal te verwennen. Van gekende vakantiebestemmingen tot verrassende aanraders, kortbij en ver weg.

Reisaanvraag

Club Med Magna Marbella: nieuw resort in Andalusië

Gelieve per kind een geboortedatum te vermelden zodat we de juiste prijs kunnen berekenen.

Mail ons

info@frankdevosreizen.be

Bel ons

050 33 09 14

Kom even langs

Noordzandstraat 62, Brugge

Jouw reisvoorstel aanpassen of aanvullen

Totaal

Opgelet! Alle prijzen zijn steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid op moment dat wij deze bevestiging verwerken.
Je reservatie is pas definitief na uitdrukkelijke herbevestiging door ons.