8-daagse zeil cruise Kroatië en Montenegro

Le Ponant, de iconische driemaster van de gelijknamige rederij, is terug. Na een grondige renovatie vaart het zeilschip vanaf juni opnieuw uit. Doorklief de golven op deze zeil cruise naar de minerale kusten van Kroatië en Montenegro. Terwijl de wind je buiten de gebaande paden voert, onthullen zich beeldige eilanden en oude havensteden.

Zeilcruise Kroatië Le Ponant

Duurzame luxe cruise

Met 16 kajuiten en suites en een maximale capaciteit van 32 passagiers, belichaamt Le Ponant alles waar de rederij voor staat. Kleinschalige, elegante schepen, een discrete bemanning, een keuken om duimen en vingers bij af te likken, én met oog voor milieu. Uitgerust met de nieuwste technologische innovaties, weerspiegelt het zeilschip dan ook de verregaande toewijding van PONANT voor verantwoord toerisme. Ook op vlak van organisatie levert de rederij grote milieuinspanningen. Zoals niet-gemotoriseerde activiteiten op het water, alleen ontschepingen in individuele of kleine groepen en vaarperiodes met een maximum aan windenergie.

8-daagse cruise van en naar Dubrovnik

Kan je niet wachten om met Le Ponant de wereld te verkennen? Tussen juni en augustus 2022 staan 12 afvaarten langs de Dalmatische kust in Kroatië en Montenegro op de agenda. Een nieuwe vaarroute van 8 dagen van en naar Dubrovnik. De monumentale baai van Kotor is de omweg meer dan waard. Een spektakel van kalkstenen bergen, weerspiegeld in het diepgroene water. Terug in Dubrovnik zorgt de gloed van avondzon voor een magisch tafereel boven de saffraanrode daken van de stad.

Pittoresk erfgoed

In Korčula geeft de middeleeuwse geschiedenis van de havenstad zich bloot. Van oude vestingmuren tot historische monumenten zoals de Revelin-toren en de kathedraal van St. Mark. Meer cultuur? Laat je meeslepen tijdens een demonstratie van Moreška, een spectaculaire traditionele zwaarddans. Bij Vis Island gaat Le Ponant voor anker in de buurt van Komiža, de oudste vissershaven van de Adriatische Zee. De oude stenen huizen en dobberende bootjes doen meteen herinneren aan de verbondenheid tussen deze stad en de zee.

Rust op afgelegen eilanden Šipan en Lopud

Na een stop in het charmante Stari Grad op eiland Hvar, voert de wind je naar Pučišća. Een pittoreske haven op het eind van een diep fjord, langs de noordkust van eiland Brač. En voor je terug naar Dubrovnik vaart, zet je voet aan wal op de afgelegen eilanden Šipan en Lopud van de Elafieten-archipel.

Reisaanvraag

8-daagse zeil cruise Kroatië en Montenegro

Gelieve per kind een geboortedatum te vermelden zodat we de juiste prijs kunnen berekenen.

Mail ons

info@frankdevosreizen.be

Bel ons

050 33 09 14

Kom even langs

Noordzandstraat 62, Brugge

Jouw reisvoorstel aanpassen of aanvullen

Totaal

Opgelet! Alle prijzen zijn steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid op moment dat wij deze bevestiging verwerken.
Je reservatie is pas definitief na uitdrukkelijke herbevestiging door ons.