De mooiste
Cruises

Je hebt cruiseschepen in alle formaten en categorieën. Sommige bestemmingen ontdek je beter vanaf zijn kusten of oevers tijdens een cruise. De Noorse Fjorden bijvoorbeeld! En met Holland America Line kan je zelfs op cruise vanuit Amsterdam of Rotterdam.

 
Kan je niet kiezen tussen een vakantie in Spanje, Italië of Frankrijk? Combineer ze dan gewoon met een cruise op de Middellandse Zee in een drijvend resort. Of wat dacht je van een riviercruise langs de schone blauwe Donau, de kastelen langs de Loire of de oevers van de Nijl?

 
Hou je van wat actie en avontuur? Dan moet je beslist eens op zeilcruise met de Club Med 2, een van de grootste zeilschepen ter wereld. Of op een groene expeditie met Ponant bijvoorbeeld

Cruises in de kijker

Nijlcruises

Onze specialiteit

Jouw luxe cruise op de Nijl

Egypte, bron van cultuur, geschiedenis en legendes van met goud gevulde koningsgraven.

Het voordeel is dat je alle belangrijke bezienswaardigheden gemakkelijk kan bezoeken door mee te varen met een cruise op de Nijl.

Er is een grote keuze keuze aan schepen die de Nijl bevaren. Er is er maar één zoals de Sonesta St George I!

Luxecruises

Ben je een culturele ontdekker, gastronomische lekkerbek, heb je graag wat avontuur en actie, hou je van veel ontspanningsfaciliteiten of verkies je liever kleinschaliger schepen die ook kunnen aanmeren op plaatsen waar grote schepen niet geraken …

Laat het ons weten. We bekijken samen welke rederij, schepen en programma het best bij je wensen aansluit.

Enkele van onze favoriete rederijen voor luxe cruises zijn MSC Cruises, Holland America Line, Seabourn en Club Med 2.

Groene Expedities

Franse rederij Ponant en National Geographic hebben de handen in elkaar geslagen. Zo bieden ze je als liefhebber van ontdekking en natuur de meest intense expeditie ervaringen. 

Waar andere rederijen investeren in grotere en grootsere schepen, kiest Ponant al enkele jaren bewust voor kleinere en intiemere luxe yachts. Met 6 nieuwe zusterschepen, de Ponant Explorers, tilt de rederij groene luxe expeditiecruises naar een tot nog toe ongekend niveau. 

Onder begeleiding van experten ontdek je de meest ongerepte en best beschermde gebieden van onze planeet. Benieuwd naar het aanbod?

Club Med Cruise

Cruises Club Med 2: 5 Masten, 187 meter lang, 184 hutten, een dek van 2000 m² verdeeld over 8 verdiepingen: duizelingwekkende afmetingen. 

En de majestueuze charme van het schip doet niet onder voor de cijfers.Of u nu in één van de hutten op het onderste dek logeert of in de Rederssuite op het hoogste dek, alle hutten zijn buitenhutten en kijken dus uit op zee. 

De uitmuntende kwaliteit van de services zal u zeker weten te bekoren

Riviercruises

Wie de geschiedenis van een land of continent écht wil ontdekken, moet naar zijn oevers. Een rivier is vaak de levensader waarlangs grote culturen zijn ontstaan.  Waar je het boeiende erfgoed vanuit een bijzonder interessant oogpunt kan beleven. 

Denk maar aan de zo vaak bezongen schone blauwe Donau of de kastelen langs de Loire. Om nog maar te zwijgen van de vele wijnstreken langs rivieren. 

Wat staat er nog op jouw bucketlist? Een cruise op de Nijl, de Mekong of een safari cruise in zuidelijk Afrika? Met een riviercruise geniet je van het verrassende perspectief op de oevers. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek ons
inspiratiemagazine

Op zoek naar nog meer vakantietips en ideeën?

Jouw reisvoorstel aanpassen of aanvullen

Totaal

Opgelet! Alle prijzen zijn steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid op moment dat wij deze bevestiging verwerken.
Je reservatie is pas definitief na uitdrukkelijke herbevestiging door ons.